Adaugat in data de 09/07/13

Perle bac 2013: cele mai tari perle scoase de elevi

Perle bac 2013: cele mai tari perle scoase de elevi
Mai jos puteti citi unele dintre cele mai tari perle de la bac 2013.

“Multa lume critica pe Zavoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afis in show biz, prin toate revistele, le urmaresc fotografii in cluburi, pe strada, apar seara la televizor. Pentru mine ele au reusit in viata. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te stie nimeni, in afara de cartierul tau. E bine sa ai un model de urmat, te inspira in ce faci”.

“Statul roman s-a nascut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine si ca tine, care au murit ca sa avem noi unde sa mergem azi la mall si sa spunem ca Romania e o tara de… ma scuzati …”

“Este foarte important sa iti alegi un model in viata. Eu inca de mica m-am vazut model de succes, pe marile scene, prezentand haine scumpe, pentru oameni rafinati. Acum modelul meu este Madalina Ghenea”.

“Rolul cratimei este de a ajuta, a usura deplasarea, mersul pe jos…”

“Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel. Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba, el sa nu uite de fata ei”

“Ann avea niste trasaturi de gen epic. Era epica. Sebastian era mai putin epic desi avea potential intrucat ii placeau pozele, dar e mai mult curentul liric”

“Jurnalul e mai putin bun cand la 16 ani mama gaseste scrise lucruri personale, ca am luat bataie s-au de ce fete imi place”

“Rolul verbelor la imperfect e sa ne arate ca lumea asta chiar e imperfecta, poti sa faci tu bine cat poti, sa te duci la biserica, sa-ti faci temele, sa nu minti si tot te calca masina sau faci cancer.”

“Comunistii erau teroristi, nu dadeau internet la oameni. Ei se batea cu americanii, care lea dat la temelie, ca avea mai multe bombe atomice.”

“Catalin Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa”

“Un model te reprezinta. Gigi Becali vorbeste pe intelesul meu, pricep. Patapievici are fraze incalcite, musai am nevoie de dictionar ca sa pricep ce vrea sa spuna”.

“Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatiea ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea si prin locuri necurate si ca a murit de sifilis”

“Un jurnal e bine sa ai ca sa vezi cat de prost erai in trecut si cate fete ti-au mancat bani”.

“Daca nu era Mihai Viteazu sa faca el Romania cu manutele lui cum l-a taiat capu, si bine la taiat, nu aveau astia ce sa fure azi.”

“Nu putem avea imagini poetice, pentru ca textul nu e cu fotografii”.

“Tipul de perspectiva narativa in Accidentul este una foarte foarte nasoala, daca-mi permiteti sa spun mai modern. Ce accident are o perspectiva vesela?”

“Pe langa modelul meu in viata eu am si modele in viata, care sunt animatoare, cu care ma inteleg bine, cu unele merg chiar la strand, cand nu sunt obosite noaptea dupa dans. Au o viața buna, deci asa vreau sa ajung si eu”

“Jurnalul e acel ceva pe care il uiti in banca la scoala si un coleg il gaseste si il citeste si te compromite”.

“Poetul avea o fixatia pe poza lui Ann pentru ca atuncea, in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toti pereti. si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul”


Tags: , , , , , ,


[mashshare]

Adauga un comentariu